Було приємно бачити їх відкритість і готовність до нового...

        Катерина Мірошниченко, виконавча директорка у Колегія екологічної освіти "Світ освіт"/ Board of environmental education, тішиться екопослами з п"яти областей України, яких супроводжувала під час молодіжного обміну в Катовіце, Республіка Польща: "Діти чудові! Було дуже приємно  чути їх англійську, польську та бачити їх відкритість і готовність до нового". 
Із 23 по 30 листопада 2018 року Владилена Турчиняк і Олег Борисевич – серед десяти юних екопослів із України! Вони були відібрані на конкурсній основі як учасник та учасниця програми «Міністерство кліматичної магії», яка реалізовувалася євроклубівцями та гуртківцями мовно-літературної творчості Івано-Франківського обласного відділення МАН ще в 2016 році й отримала в нашому закладі довгу постпроектну «прописку».
Міжнародний молодіжний обмін «Молодь за безпечний клімат» в  м. Катовіце, Республіка Польща здійснювався відповідно до постанови Українсько-Польської Ради обміну молоддю від 22 жовтня 2018 року та календарного плану на 2018 рік здійснення молодіжних обмінів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 31 травня 2018 року №2513 (зі змінами) та реалізується  ГО «Колегія екологічної освіти «Світ Освіт» (голова Ольга Лаврик, координатор проекту – Катерина Мірошниченко).
            Разом із польськими друзями вони навчалися ЕКОМИРОТВОРИТИ!














Коментарі

Популярні публікації